Take Away Menu Voor De Weekends

 

     

 

Op Vrijdagavond , Zaterdag En Zondag Bieden Wij Een take Away Menu Aan.


Alles Is Met Zorg Verpakt, En Is Met Een Minimum Aan Werk,
Gemakkelijk Op Te Warmen. Alles Zit Bij Afhaling In Handige Draagtassen


Bestellen op het nummer    0477/16.48.02


    

VOORGERECHTEN

Tomatensoep met balletjes 1L                                     € 5.50

Gerookte cobourg ham met cavaillon,
gran padano kaas, en balsamico dressing                     € 10

Schotse gerookte zalm met typische garnituur              € 15

Garnaalkroketjes met garnituur                                    € 14

Scampi's diabolique 5 st                                              € 13

         

HOOFDGERECHTEN

Ribbetjes met slaatje , gebakken krieltjes
en mosterdsausje                                                       € 19

Vol-au-vent van hoevekip met slaatje
en gebakken krieltjes                                                  € 17

Paling in de roomsaus met slaatje
en gebakken krieltjes                                                 € 26.50
 
Paling “van de chef”
(roomsaus met champignons, garnaal en tomaat)
slaatje en gebakken krieltjes                                       € 27.50

Paling "in t'groen", slaatje en gebakken krieltjes           € 27.50

Pannetje van de visser met gebakken krieltjes              € 21

Kabeljauwfilet met prei en groene mini asperge,
sausje van Tierenteyn mosterd
en gebakken krieltjes                                                 € 24

Zalmfilet met basilicumsaus, zongedroogde 
tomaatjes, ratatouille en
gebakken krieltjes                                                     € 24 

Scampi's Diabolique 10 st, slaatje en
gebakken krieltjes                                                     € 22.50


DESSERTS

chocolademousse                                                       € 6