Take Away Voor Vrijdag 20/11 Tot En Met Zondag 22/11

 

Gelieve 24 uur op voorhand te bestellen, Enkel telefonisch

Betaling bij afhaling cash of met de kaart

Elke week andere suggesties, check de website voor meer info

Afhalen kan van 11u tot 13u en van 16.30u tot 19u, behalve op zondagavond.

De gerechten worden koud meegegeven, enkel nog op te warmen. De instructies zitten bij de bestelling

Wij hebben een selectie wijnen en bubbels die te koop zijn bij de take away

Bestellen op het nummer    0477/16.48.02


    

VOORGERECHTEN

tomatensoep met balletjes 1L                                     € 5.50

gerookte cobourg ham met cavaillon,
gran padano kaas, en balsamico dressing                     € 10

Schotse gerookte zalm met typische garnituur              € 15

garnaalkroketjes met garnituur                                    € 14

wildkroketjes met garnituur                                         € 12

najaarssalade met gerookte eendenborst,
fois gras en wildpaté                                                   € 15

         

HOOFDGERECHTEN

ribbetjes met slaatje , gebakken krieltjes
en mosterdsausje                                                       € 19

vol-au-vent van hoevekip met slaatje
en gebakken krieltjes                                                  € 17

paling in de roomsaus met slaatje
en gebakken krieltjes                                                 € 26.50
 
paling “van de chef”
(roomsaus met champignons, garnaal en tomaat)
slaatje en gebakken krieltjes                                       € 27.50

paling "in t'groen", slaatje en gebakken krieltjes           € 27.50

pannetje van de visser met gebakken krieltjes              € 21

kabeljauwfilet met prei en champignons,
sausje van Tierenteyn mosterd
en gebakken krieltjes                                                 € 24

zalmfilet met basilicumsaus, zongedroogde 
tomaatjes, ratatouille en
gebakken krieltjes                                                     € 24 

hertenrugfilet, gevuld appeltje met veenbessen,
gestoofd witloof, oesterzwam, 
spruitjes en kroketjes                                                € 24.50

fazant filet “fine champagne”,
roomsausje met boschampignons,
gevuld appeltje met veenbessen,spruitjes,
gestoofd witloof en kroketjes                                      € 24

DESSERTS

speculoosbavarois                                                      € 6

chocolademousse                                                       € 6