Feestzaal

Onze sfeervolle omgeving en persoonlijke service zorgen voor een onvergetelijke ervaring, of u nu een feestelijke gelegenheid viert of een intieme herdenkingsbijeenkomst organiseert. Laat ons team uw speciale momenten tot in de puntjes verzorgen, met aandacht voor elk detail en een warme, gastvrije sfeer.

De Perfecte Locatie voor al uw Feesten

Welkom bij De Retro in Aalter, dé ideale locatie voor al uw feestelijke gelegenheden! Onze sfeervolle feestzaal biedt de perfecte setting voor bruiloften, communies, verjaardagen, jubileums, babyborrels, bedrijfsfeesten, en familiefeesten. Met meer dan tien jaar ervaring zorgen wij voor een vlekkeloze organisatie, waarbij elk detail zorgvuldig wordt uitgevoerd.

Geniet van heerlijke Belgische gerechten, uitstekende service en een warme, gastvrije sfeer. Ons team staat klaar om van uw evenement een onvergetelijke ervaring te maken. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Een Warme en Respectvolle Locatie voor Rouwmaaltijden

Bij De Retro begrijpen we hoe belangrijk het is om een passende en serene omgeving te bieden voor rouwmaaltijden. Onze sfeervolle locatie in Aalter biedt een rustige en gastvrije ambiance, waar familie en vrienden samen kunnen komen om een geliefde te herdenken. Met meer dan tien jaar ervaring in het verzorgen van diverse bijeenkomsten, zorgen wij ervoor dat elk detail met zorg en respect wordt behandeld.

Onze ruime en stijlvolle zaal biedt voldoende ruimte voor zowel kleine als grotere gezelschappen. We werken nauw met u samen om ervoor te zorgen dat de sfeer en de catering precies aansluiten bij uw wensen en behoeften. Ons team biedt een persoonlijke en empathische benadering, waardoor u zich volledig ondersteund voelt tijdens deze moeilijke tijd.

Wij serveren een scala aan verse, huisgemaakte gerechten die met zorg zijn bereid. Of u nu kiest voor een intieme lunch of een uitgebreid diner, wij zorgen ervoor dat de culinaire ervaring bijdraagt aan een waardig afscheid. Bart kan rekening houden met specifieke wensen, zodat iedereen kan genieten van een maaltijd die met liefde en aandacht is bereid.

Bij De Retro streven we ernaar om een troostrijke omgeving te creëren waar herinneringen kunnen worden gedeeld en gevierd. Wij begrijpen dat elk afscheid uniek is, en daarom bieden wij flexibele arrangementen die afgestemd zijn op uw specifieke wensen. Laat ons u helpen om een respectvolle en warme rouwmaaltijd te organiseren, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is: het samen zijn met uw dierbaren.

Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Wij staan klaar om u te ondersteunen tijdens deze moeilijke tijd en om ervoor te zorgen dat uw rouwmaaltijd bij De Retro een waardig en respectvol afscheid biedt.